Ένας Έλληνας στο Μόντε Κάρλο!

Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Το πιο glamorous ράλλυ στο καλεντάρι του WRC και ένας από τους πιο ιστορικούς και απρόβλεπτους αγώνες όλων των εποχών.

Είναι η αρχή του κάθε πρωταθλήματος στο WRC και ο αγώνας που έχουν «λάμψει» πολλά αστέρια κατά καιρούς. Έτσι και φέτος, όλες οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ προετοιμάζονται πυρετωδώς γι’ αυτόν τον αγώνα και θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά.

Ένα ράλλυ ασφάλτινο, αλλά στην ουσία με πολύ χιόνι αφού πάντα διεξάγεται χειμώνα. Η επιλογή ελαστικών είναι η μεγαλύτερη «σπαζοκεφαλιά» για πληρώματα και ομάδες και εκείνος που θα ρισκάρει ή θα βγει πρώτος ή το πιο πιθανό είναι να έχει μια έξοδο σε κομμάτια της ειδικής, που γλιστράνε απίστευτα.

Το φετινό «Μόντε» έχει και μια δυνατή ελληνική παρουσία. Ο άνθρωπος που σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στο Ράλλυ Ακρόπολις του 2015 και έφτασε μέχρι το 3ο σκαλί του βάθρου, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον θρυλικό αυτό αγώνα. Δεν είναι άλλος από τον Λάμπρο Αθανασούλα με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο. Το ελληνικό πλήρωμα θα τρέχει στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο στην κατηγορία WRC 2 με ένα Skoda Fabia R5 όπως και στο Ακρόπολις με την υποστήριξη του Ιδρύματος Λάσκαρη.

Το strivein.gr βρέθηκε στο Λουτράκι για μια ξεχωριστή συνέντευξη με τον Έλληνα οδηγό και μας είπε τα πάντα για τον επερχόμενο αγώνα στο παγωμένο Μόντε Κάρλο.

Δείτε όλο το βίντεο με υλικό από παλιότερα Ράλλυ Μόντε Κάρλο και φυσικά τη συνέντευξη του Λάμπρου Αθανασούλα

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Νεότερο
Παλιότερο Περισσότερες ψήφοι
Inline Feedbacks
View all comments