Δωρεάν χιλιόμετρα για τα αμιγώς ηλεκτρικά & Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz & smart EQ

To πρωτοποριακό πρόγραμμα DriveGreen Welcome, το οποίο η MercedesBenz Ελλάς έχει αναπτύξει μαζί με την ELPEDISON, τον στρατηγικό της συνεργάτη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια στους καταναλωτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλεκτροκίνηση.  Έτσι, είτε πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικά, είτε για Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart EQ, η MercedesBenz Ελλάς επιδοτεί τώρα μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας (kWh) που καταναλώνει ο τελικός πελάτης για τη φόρτιση του οχήματός του. Με αυτόν τον τρόπο όσοι επιλέγουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό μοντέλο έχουν κάθε μήνα πολλά «δωρεάν χιλιόμετρα» για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική επιδότηση της MercedesBenz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος DriveGreen Welcome Electricity και ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες MercedesBenz ή smart EQ & ELPEDISON εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  • Οι πελάτες έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-in hybrid όχημα MercedesBenz ή smart EQ από 01.2020 έως 31.12.2020.

  • Οι πελάτες έχουν συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την ELPEDISON και έχουν οικιακό μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αναλυτικότερα, η επιδότηση από τη MercedesBenz Ελλάς σε ηλεκτρική ενέργεια (kWh) έρχεται να προστεθεί στις δωρεάν 40 kWh ανά μήνα που προσφέρει ήδη η ELPEDISON μέσω  του προγράμματος DriveGreen Welcome Electricity και μεταφράζεται, ενδεικτικά, σε  δωρεάν χιλιόμετρα (km)*οδήγησης ανά μήνα, για κάθε μοντέλο EQ ως εξής:

  • smart EQ      400 χιλιόμετρα/μήνα (190 kWh/μήνα Δωρεάν)

  • EQC      250 χιλιόμετρα/μήνα) 240 Kwh/μήνα Δωρεάν)

  • Plug-In-υβριδικά 650 χιλιόμετρα/μήνα ( 140 Kwh/μήνα Δωρεάν)

*Ενδεικτικές τιμές. Υπολογισμός σε km, βάσει της μέγιστης αυτονομίας του οχήματος.

Η προαναφερόμενη επιδότηση που προσφέρει η MercedesBenz Ελλάς σε συνδυασμό με τις δωρεάν kWh που προσφέρει η ELPEDISON καλύπτουν μεγάλο μέρος από τις ετήσιες ανάγκες καταναλισκόμενης ενέργειας στα αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in-υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz ή smart EQ, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όφελος για τον πελάτη. Η διάρκεια της ειδικής επιδότησης είναι ένα έτος από την ημερομηνία ενεργοποίησης της προωθητικής ενέργειας και αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση για όσους επιλέγουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο Mercedes-Benz και smart EQ!

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments