Στρίβειν δια… του Γεωργούλη – Porsche Cayenne e-Hybrid

Sτρίβειν Challenge με έναν ξεχωριστό καλεσμένο!

Δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις για έναν ηθοποιό όπως ο Αλέξης Γεωργούλης. Έχει χαραχτεί στη μνήμη μας ως ένας σύγχρονος ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πασίγνωστες σειρές, σε ταινίες ελληνικής παραγωγής, ακόμα και στο Hollywood, ενώ τον τελευταίο καιρό συστήνεται στο κοινό ως ο Σπύρος των Durrels. 

Προτείναμε, λοιπόν, στον Αλέξη να έρθει στο Sτρίβειν Challenge χωρίς να ξέρει κι ο ίδιος τι θα αντιμετωπίσει… Ή ακόμα και με τι αυτοκίνητο θα το κάνει! Έτσι, αφού τον αφήσαμε να σιγοβράσει περιμένοντας στο σημείο συνάντησης, “έσκασε μύτη” η ολοκαίνουρια Porsche Cayenne e-Hybrid. Ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που αξίζουν και με το παραπάνω τον τίτλο του Sport Utility Vehicle. Το μελωδικό κελάιδισμα του 3-λιτρου V6 με τα 340 άλογα συνοδεύονται αρμονικά με έναν ηλεκτροκινητήρα που εκτοξεύει τη συνολική δύναμη στα 462 άλογα! Με ένα σύστημα προερχόμενο από την εξωτική 918, έχεις 700 Nm ροπής να σε χτυπάνε κατακέφαλα σχεδόν στιγμιαία με το που πατάς το πόδι στο γκάζι. 

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο Αλέξης μπήκε στη θέση του οδηγού και η περιπέτεια ξεκίνησε! Αρχίσαμε να ανηφορίζουμε προς την Πεντέλη και οι στροφές έρχονταν η μια μετά την άλλη. Με έναν καταιγιστικό ρυθμό το δίδυμο Αλέξης-Cayenne κατάπιναν τα χιλιόμετρα για πλάκα! Οι υπόλοιποι καταπίναμε χαπάκια για τη ναυτία… Μόλις η οδήγηση έγινε πιο χαλαρή, η κουβέντα γύρισε στη σειρά The Durrels, τα γυρίσματα, τη Rolls Royce και πολλά άλλα! Η έκπληξη ήρθε όταν σταματήσαμε και είπα στον Αλέξη ότι θα πρέπει να κατέβουμε με την Porsche την ανάβαση Διονύσου. Στροφές, φουρκέτες, γρήγορες, αργές, με ενδιάμεσες ευθείες, όλα ήταν ένα παιχνιδάκι για τη νέα Cayenne με το πρόγραμμα οδήγησης στο Sport Plus mode και το πρώτο check στην πρόκληση που βάλαμε στον Αλέξη έγινε χαλαρά και το ευχαριστήθηκε δεόντως! 

Για το κερασάκι στην τούρτα αφήσαμε το τελευταίο. Ένας αγώνας για το ποιος θα κάνει το καλύτερο 0-100 με την Porsche και θα την πάρει σπίτι του για τις υπόλοιπες μέρες της δοκιμής. Είπαμε να δώσουμε την ευκαιρία στον Αλέξη να δούμε πόσο γρήγορα μπορεί να την ξεκινήσει και… εντάξει, σιγά, τον δελεάσαμε ώστε να έχει έπαθλο την Cayenne. Άλλωστε σιγά μη νικήσει! Ή μήπως όχι…; 

Η συνέχεια στις οθόνες σας…

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments